Iets Over Mij

Ik ben geboren in 1983 te Amsterdam en in 2013 vader geworden. In het verleden heb ik periodes Qi-Qong beoefent en vanaf 2007 heeft vooral yoga een plaats in mijn leven gekregen. In 2012 kwam ik erachter dat Shiatsu helemaal aansluit bij mijn levensvisie.

Voor mij is alles in het leven onderling verbonden en bewustwording daarvan geeft een gevoel van eenheid.

Ik kan mij dan ook helemaal vinden in holistische zienswijze van de chinese geneeskunde en

Iokai Shiatsu is een prachtige manier om anderen die eenheid te laten ervaren.

Al sinds mijn tienerjaren had ik een grote interesse in alternatieve geneeskunde. Ik hielp al sinds mijn tiende levensjaar mee in een spirituele boekenwinkel en bladerde vaak door boeken in het kader lichaamsbewustzijn. De gedachte van de hechte wisselwerking tussen geest en lichaam was voor mij niet nieuw, eerder vanzelfsprekend. Sinds mijn 17e maakte ik kennis met verscheidene methodes en therapie├źn die mij inspireerden op mijn pad.

In 2004 en 2005 leed ik aan een steeds erger wordende pijn vanwege een blessure. Shiatsu heeft me uiteindelijk van de blessure afgeholpen.

Toen shiatsu 7 jaar later weer op mijn pad kwam ben ik in 2012 direct een studie aan de vierjarige Beroepsopleiding Iokai Shiatsu in Amsterdam begonnen. Daar behaalde ik mijn diploma evenals een certificaat van de European Iokai Shiatsu Association (EISA) en een diploma Westerse Medische Basiskennis.

Sinds 2017 ben ik ook lid van de Vereniging voor Iokai Shiatsutherapeuten (VIS).